聖誕。25個願望

聖誕。25個願望

Trendy 人氣熱話 · Lifestyle 生活 · Girl's Talk 女生物。語 · Bloggers 專欄
By Kama on 30 Nov 2018

Christmas is around the corner!話吟快又一年,光陰似箭。我個人非常鍾情倒數月曆 Advent Calender。尤其是係送俾小朋友,因為由12月1號開始到25號每日都可以比佢哋揭一揭,每日一個surprise, 比佢地有種期待感。
每年我都會送每人一個advent calender 比我兩個兒姓女,相比起大人嗰啲選擇多,小朋友嘅就多數係朱古力個D 。一來悶冇新意,二來好多時得個睇字,因為我家姐唔俾佢哋成日食糖。


【誠徵Bloggers!】想分享你的美容、時尚、感情和生活日常,請將投稿連同不多於100字個人簡介和近照一張,電郵到: [email protected],我們會幫你開設個人專欄,文章經編輯部潤飾後更有機會刊登在FB專頁,快點踴躍投稿吧!
80後女人有個仔,滿腦子?「靚、瘦、皮膚好、名牌子」。窮一生力量滿足自己。經常被話「得閒得滯」「名牌奴隸」

Follow Instagram: girls.presslogic

Share to Facebook